Buena Vista Social Club @ Sala Sporturilor

Home $ Articole $ Buena Vista Social Club @ Sala Sporturilor

by | Feb 26, 2013 | Articole

Legendele Buena Vista Social Club revin în România în formula completă!

Orquesta Buena Vista Social Club feat. Omara Portuondo & Eliades Ochoa vor cânta pentru prima dată în formulă completă la Cluj-Napoca în 26 iunie, la Sala Sporturilor Horia Demian. Biletele costă între 59 și 195 lei şi sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro

Există muzică cubaneză și există Buena Vista Social Club™. Dovadă stau premiile Grammy câștigate de-a lungul timpului, dar și zecile de apariții live în cele mai cunoscute săli și la cele mai importante festivaluri din Asia, America, Australia sau Europa. Eliades Ochoa, Omara Portuondo, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres și ceilalți 12 instrumentiști din Orquesta Buena Vista Social Club™ revin în România, pentru prima dată în formulă completă, pentru două concerte unice: la Sala Palatului din București în data de 25 iunie și a doua zi, 26 iunie, la Sala sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Cu Eliades Ochoa ne-am intalnit in 2009 la Cluj-Napoca. Galerie foto / video de atunci gasiti aici.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii (duble) pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ZiL ” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatiile au fost castigate de: Roxana Oroian si Ioana Cazacu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!