Cinepreview: Mama

Home $ Cinema $ Cinepreview: Mama

by | Feb 26, 2013 | Cinema

În caz că nu v-ați săturat de Jessica Chastain după vizionarea Zero Dark Thrity, avem o nouă recomandare cu celebra actriță care se lipește din ce în ce mai des de proiectele importante de la Hollywood. De data aceasta, Jessica abandonează celebra culoare (roșcată) și trece de la urmărirea lui Osama bin Laden la urmărirea unor spirite. În cel mai nou proiect al ei, intitulat Mama, Jessica o interpetează de Annabel, iubita lui Lucas. Cei doi se află în căutarea nepoatelor, după ce acestea au dispărut fără urmă de mai bine de cinci ani. După ani de căutări norocul le surâde și cei doi le gasesc într-o cabană abandonată. Speriate și rupte de realitate, cele două fete se acomodează cu greu în noul cămin. Totuși pe lângă problemele de adaptabilitate la un mediu din nou călduros, alături de oameni iubitori, fetele se confruntă și cu altfel de probleme, unele ce țin de domeniul supernaturalului.

Lucruri ciudate încep să se întâmple și odată cu acestea încep să se nască tot felul de întrebări. Scenaristul Guillero del Toro (Labirinto del fauno), un specialist în ale thrillerului superanatural, se joacă frumos cu spectatorul, acesta neștiind ce să creadă. Oare totul se datorează fetelor care precis suferă psihic după cinci ani de supraviețuire singure, sau un spirit rău a venit cu ele în noul cămin? În tot acest joc nebunesc personajul important e Annabel. Ea trebuie să demonsteze dacă poate să fie cu adevărat o mama pentru cele două fetiție în timp ce spiritul mamei moarte trage pentru a le tine într-o lume întunecată.

Mama se anunță drept un film captivant, un film care nu mai are treabă cu nici un festival și nu are pretenția de premii. E un film inteligent, un film făcut pentru publicul larg care adoră câțiva fiori reci pe sira spinării.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Mama: Site / Facebook / Trailer:



Programul cinematografelor din Cluj il gasiti aici, poate vă faceţi curaj să vedeţi acest film 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!