Voteaza la Jaxx Rock Battle!

Home $ Articole $ Recomandări $ Voteaza la Jaxx Rock Battle!

by | Feb 26, 2013 | Recomandări

In toamna anului trecut, dupa o buna si faina perioada de teasing, se lansa pe piata locala un nou bar. S-a prezentat ca un garaj cu rock iar numele JAXX a fost dezvaluit in octombrie 2012.

Inca de la inceput m-a convins, a intrat in topul localurilor mele preferate iar acum nu trece saptamana fara sa nu-m iau doza de rock. Pentru mine, in momentul de fata, este cel mai tare bar din Cluj. Ca sunt subiectiv sau nu, pornind de la design si calitatea bauturilor pana la staff-ul friendly si profi, pentru preferintele mele si felul in care analizez un local, Jaxx se claseaza pe primul loc.

Ies des si nu doar pentru a sta la o cafea, o bere, un drink si o poveste. Ma intereseaza mai mult partea de evenimente, astfel ca tot asteptam de ceva vreme sa vad ce se anunta la acest capitol. Cateva concerte in Jaxx au mai fost insa pentru luna martie se anunta Jaxx Rock Battle!

Sub motto-ul „For those about to rock we challenge you”, Jaxx – Garajul cu Rock da startul competitiei muzicale de trupe rock locale.

Competiția de față are drept scop interacțiunea directă dintre trupele rock aflate la început de drum și publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competiție vor avea șansa de a performa și de a impresiona publicul într-un cadru organizat începând cu data de 27 Februarie 2013. Muzica rock va răsuna din Garaj până pe 20 Martie 2013, când se vor desemna marii câștigători.

Jaxx se afla la inceput de drum si vrea sa-l strabata alaturi de ceilalti cu care impartaseste aceasta pasiune pentru muzica rock. Proiecte muzicale noi din peisajul clujean vor primi sansa de a se afirma live, sub acoperisul garajului unde rock-ul este la el acasa.

Startul se da miercuri, 27 februarie, de la h21.00 alaturi de Breakout, Rattlejack si Nota. RSVP aici.
In 6 martie avem Stas, The Supersuns, Funkorporation si Sita iar in 13 martie pe Anomaly si Vespera.
In fiecare din cele 3 seri vom putea vota trupa favorita iar marea finala va avea loc pe 14 martie.

Marele câștigător Jaxx Rock Battle va primi un pachet de servicii utile pentru o trupă aflată la început de drum, care va cuprinde printre altele: înregistrarea unei piese într-un studio profesionist, o sesiune fotoshooting în studio, o lună de cursuri la academia de rock din Cluj, promovare prin intermediul comunității rock etc.

Evenimentul are si ambasadori / sustinatori:

Astept sa descopar toate trupele, live, si sa ma decid cui ofer votul meu. Voi cine credeti ca va castiga competitia?

ClujLife sustine scena locala si mai ales cei aflati la inceput de drum!

Gabriel Aldea

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!