Lifestyle

Think outside of the box

Pentru ca moda (si cand spun “moda” nu ma refer doar la creatii vestimentare) poate deveni plictisitoare cand este supra-analizata, catalogata, psihanalizata, clasificata si prea in serios luata…

De ce sa nu renuntam, macar pentru cateva zile, la bling-bling-uri, strasuri si suprapuneri obositoare si sa incercam sa ne exprimam individualitatea in cel mai simplu si de efect mod: bold-uita pe un tricou.

De ce sa ne petrecem vineri seara uitandu-ne la emisiuni de un divertisment indoielnic cand putem sa purtam o conversatie imaginara, pe o canapea ipotetica alaturi de Florin Piersic Jr.

De ce sa nu ne condimentam garderoba cu piese contemporane, minimaliste ce ies in evidenta prin simplitatea lor? Acestea se pot transforma cu usurinta intr-un ATU personal, pot atrage priviri curioase fara a fi nevoite sa apeleze la remedii lipsite de feminitate, pot genera discutii incitante si te pot scoate cu usurinta din situatii limita.

De ce sa nu incercam sa abordam fara prejudecati o piesa de teatru absurd intr-o seara de sfarsit de saptamana? Poate ca dincolo de tabloul schitat de prezentarea spectacolului ne asteapta surpriza descoperirii unei noi abordari a lucrurilor.

Don’t be square, think outside the box!

Oana Stan @ ZIPCODEFASHION

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.