8 Martie – o zi doar pentru tine

Home $ Articole $ 8 Martie – o zi doar pentru tine

by | Mar 7, 2013 | Articole

De 8 Martie, mai mult ca oricand, trebuie sa fii feminina si sa optezi pentru o tinuta speciala. Avand in vedere ca pe 14 februarie si 1 martie ai ales sa iti petreci timpul mai mult cu iubitul, acum este ziua ta si a prietenelor tale! Asa ca, sfatul meu este sa te imbraci mai sexy, mai feminin si sa iti acorzi o zi doar tie! Rasfata-te la spa toata ziua, du-te la salon, renunta la orice treburi importante ai avea, iar spre seara imbraca cea mai senzuala rochie din garderoba, fie ca alegi sa iesi la un restaurant / cofetarie / cafenea sau in club! Spun rochie, provocandu-te sa renunti la pantaloni! Nu conteaza cat de comozi te fac sa te simti si cat de mult iti plac, pe 8 martie nici sa nu iti treaca prin gand asa ceva!

Si pentru ca tot e primavara, te incurajez sa porti ceva colorat accesorizat rochiei, poti alege un colier masiv care cu siguranta te va face remarcata, o esarfa sau, de ce nu, poti alege ca in sine rochia sa fie colorata. Totul consta in a te simti tu speciala, iar restul vine de la sine.

Pentru inceput va propun o tinuta alcatuita din piese clasice, o rochie peplum, cambrata, cu print de influenta baroca, ca tot se poarta sezonul acesta, careia ii puteti accesoriza in talie o curea elastica, purtati un palton clasic, negru, de lungime medie impreuna cu o pereche de pantofi nude cu varf metalic. Alegeti sa purtati aceasta tinuta cu bijuterii finute, cum ar fi o pereche de cercei cu pietricele, nici prea mari, deoarece punctul de interes il vrem pastrat asupra rochiei si al pantofilor! Un colier finut de asemenea si un plic simplu.

Cea de-a doua tinuta propusa e alcatuita dintr-o rochie neagra in totalitate, fara maneci, cambrata doar in zona taliei si cu croiala clos. Puteti obtine un look sexy instantaneu cu o asemenea rochie, fara sa apelati la orice altceva. Purtati-o cu o pereche de stilettos, un plic simplu (va sugerez sa alegeti un plic cu model floral) si un sacou de culoare deschis, iar pentru un plus de sexyness purtati in talie o curea cu accente metalice.

O tinuta oarecum mai lejera fata de celelalte, datorita print-ului rochiei, foarte IN acest sezon, ii confera o alura aparte. O rochie vaporoasa, in nonculori, nedecoltata, necambrata, dar feminina. Purtati-o cu un sacou colorat, va sugerez o culoare aprinsa, portocaliu sau rosu sau chiar roz ticlam. Nu uitati de accesorii – un colier masiv din pietricele sau lanturi metalice, iar pentru cele mai curajoase dintre noi: o pereche de sandale in ton cu culoarea sacoului!

Pe mine 8 martie ma duce cu gandul la culoarea rosu, asa ca nu aveam cum sa ma abtin si sa nu propun o tinuta centrata pe aceasta culoare. O rochie rosie, decoltata (atentie) la spate! Da, pentru ca e mult mai feminin! O pereche de stilettos si fetelor: nu uitati de rujul rosu! Accesorizati-va cu o geanta glam, chiar daca e rosie (nu intrati in banalul cod al asorteurilor cu o asemenea tinuta) pe care o purtati cu un palton negru.

De 8 martie puteti iesi la un concert de muzica clasica, la un film, la un cocktail, la un concert special sau la diverse petreceri dedicate fetelor.

Distractie placuta tuturor!

Madalina Simona Merca – Fashion Blogger @ The Indie Chase

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!