BEST anunță nu mai puțin de 60 de cursuri în universități din Europa!

Home $ Știri Cluj $ BEST anunță nu mai puțin de 60 de cursuri în universități din Europa!

by | Mar 11, 2013 | Știri Cluj

Organizaţia internaţională BEST (Board of European Students of Technology) le-a pregătit studenților în această vară 60 de cursuri în universități din Europa!

La aceste cursuri pot aplica şi studenţii clujeni, prin intermediul BEST Cluj-Napoca. Pentru a aplica la un astfel de curs ei trebuie să trimită o scrisoare de motivaţie până la data de 17 martie organizatorilor prin care să-i convingă că vor să participe la curs. Singura condiţie pentru aplicanţi este ca aceştia să fie studenţi în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Studenții pot găsi informații despre cum să își redacteze scrisoarea de motivare pe site-ul http://courses.bestcj.ro.

În cadrul cursurilor de vară, pe lângă partea educativă, studenţii clujeni vor avea ocazia să intre în contact cu alţi tineri din întreaga Europa, să-şi facă noi prieteni şi să experimenteze cultura, tradiţiile şi gastronomia locului.

Cursurile vor avea loc în perioada iunie – august a anului viitor şi nu se percepe nicio taxă de participare, exceptând “BEST Leisure events”. Cazarea, masa şi activităţile din timpul liber sunt acoperite de organizatori, tot ce trebuie să facă studenţii este să îşi achiziţioneze biletul de drum. Cursurile se vor ține în limba engleză.

Astfel de cursuri sunt organizate de către grupurile locale BEST din întreaga Europa în fiecare sezon: toamna, iarna, primăvara şi vara.

Pentru informarea studenților în legătură cu aceste cursuri BEST Cluj-Napoca redactează anual o brosură întitulată Summer BUZZ. Anul acesta va fi prezentată a 19-a ediție a broșurii.  Ea conține informații despre aceste cursuri, cum să aplici la ele și experiențele studenților care au fost deja la un astfel de curs.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!