Târgul International Tehnic, Pro Invent si Foresta

Home $ Articole $ Târgul International Tehnic, Pro Invent si Foresta

by | Mar 11, 2013 | Articole

Târgul International Tehnic, Pro Invent si Foresta – 19-22 martie 2013

Specialistii din intreaga tara sunt asteptati la a XXI-a editie a Targului International Tehnic care isi deschide portile la Expo Transilvania marti, 19 martie 2013. Succesul editiilor precedente a determinat cresterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Comparativ cu 2012 la editia din acest an a Târgului International Tehnic numarul de expozanti a crescut cu 15% iar suprafata expozitionala a crescut cu 20%, fapt care denota interesul crescut al firmelor din domeniul industrial din nord-vestul tarii fata de acesta manifestare expozitionala. La T.I.T. 2013 participa expozanti din ROMANIA, Elvetia, GERMANIA, AUSTRIA, Polonia, Ungaria si BULGARIA.

In aceeasi perioada au loc PRO INVENT – Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii, editia a XI-a si FORESTA – Expozitie specializata de utilaje, echipamente, scule, accesorii, tehnologii si servicii pentru exploatarea si prelucrarea lemnului, editia a XVI-a.

Salonul PRO INVENT este organizat de Universitatea Tehnicã din Cluj–Napoca in colaborare cu Expo Translvania sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale. Parteneri sunt: Academia de Stiinte Tehnice din România – Filiala Cluj, Agenţia de Proprietate Intelectuala a Republicii Moldova, Forumul Inventatorilor Români, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Salonul se doreste a fi, asemeni celorlalte editii, un loc de intâlnire al inventatorilor atât cu potentialii utilizatori cât si cu publicul larg. La PRO INVENT sunt participanti din Romania si Republica Moldova.

FORESTA este targul specialistilor din industria prelucrarii lemnului.

Tehnologii de varf, masini-unelte performante, de ultima generatie, cele mai recente si importante inventii si inovatii – le gasiti la Expo Transilvania in perioada 19-22 martie 2013.

Program de vizitare: 19-21 martie orele 10.00-18.00, 22 martie 10.00-16.00.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!