Far Too Loud vs Pop Killers @ Boiler Club

Home $ Party $ Far Too Loud vs Pop Killers @ Boiler Club

by | Mar 13, 2013 | Party

Far Too Loud vs Pop Killers

Warmup: Alex Chronic

Far Too Loud, alias Oli Cash e devenit faimos în urma muzicii sale hi-tech şi „distrugătoare” de pe ringul de dans, făcându-i pe oameni să îşi arunce mâinile în aer şi să îşi piardă complet minţile. Sunetul lui e un mix de energie pură, aggressive funk, başi, edit-uri nebune şi o producţie fenomenală.
De la prima sa lansare, în 2005, Far Too Loud a câştigat “Best Single” la Breakspoll Awards în 2007, iar imnul “Play it Loud” a primit un feedback fenomenal din partea publicului şi a comunităţii muzicale. Melodiile “Bring Back Boogie” şi “Megaloud”, dar şi remixurile după Lilly Allen şi The Crystal Method l-au plasat pe Oli Cash pe cele mai înalte culmi ale topurilor din industria muzicală de electro-house.
Anul 2012 a cotinuat să îl propulseze pe Far Too Loud, acesta reuşind să domine din nou topurile Beatport cu remixuri pentru artişti ca Excision şi Cyberpunkers. În plus, artistul şi-a lansat şi EP-ul “Firestorm EP”, care a zguduit scena muzicală.
Indiferent că vorbim de o mulţime de 200 de oameni sau de 20.000 de oameni, Far Too Loud va reuşi cu siguranţă declanşeze o explozie de energie şi nebunie!

Pop Killers sunt o combinaţie perfectă între sunetul distorsionat de chitară şi un sound nou electronic. Trio-ul reuneşte toate elementele unui show incendiar, costume cu leduri, măşti, efecte vizuale şi un sunet agresiv pe măsură. Baieţii transmit vibe-ul celor mai mari scene de electro cu Deadmau5, Cyberpunkers, Steve Aoki, Bloody Beetroots.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!