Lady today, business lady tomorrow

Home $ Articole $ Lady today, business lady tomorrow

by | Mar 13, 2013 | Articole

Business Ladies Club organizează conferința ”Lady today, business lady tomorrow” marți, 19 martie 2013, începând cu ora 16:00, ce va avea loc la Casino Urban Center.

Prin organizarea acestui eveniment, ne propunem să apropiem studentele care își doresc o carieră în antreprenoriat, de adevăratele doamne de afaceri care s-au remarcat printre reprezentantele business-ului clujean datorită succesului pe care l-au îmbrățișat.

Misiunea acestui eveniment este de a prezenta modele și valori autentice, care ne vor învăța cum să devenim doamne de afaceri, dar și să ne inspirăm din poveștile lor de succes.
Astfel, Hedi Hoka, un coach experimentat, ne va vorbi despre leadership, stimularea creativității și inovării antreprenoriale, precum și dezvoltare personală. Geta Ungurean, event și wedding planner, crează și organizează evenimente festive cu cele mai moderne și creative idei în domeniu. Andreea Stör, designerul floristic cu o experiență de 6 ani petrecuți prin Europa alături de câțiva dintre cei mai cunoscuți maeștri floriști din Europa, va povesti cum florile prind viață în mâinile ei.

Conferința va dura 3 ore, iar la finalul conferinței vom avea parte de o sesiune de networking destinată identificării de noi oportunități, crearea unor legături cu scopul de a dezvolta și menține colaborări viitoare.

Accesul în cadrul evenimentului se va face doar pe bază de invitație, pe care membrii BLC o vor trimite celor care vor completa formularul online destinat înregistrării participanților. Formularul, dar și alte detalii despre eveniment, găsiți accesând site-ul: www.businessladiesclub.com

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!