Party outfits vs Localuri

Home $ Articole $ Party outfits vs Localuri

by | Mar 15, 2013 | Articole

Cu ce te îmbraci diseară?

Deja cred că toate ne-am aflat în momentul în care trebuia să ieşim într-un anumit local, iar acesta cerea (indirect) o anumită ţinută, iar noi trebuia să ne gandim de 10 ori cu ce să ne îmbrăcăm, ca să fie bine. Pentru că în localul X s-ar presupune să ne îmbrăcăm într-un fel, iar in localul Y se presupune să ne îmbrăcăm altfel şi aşa mai departe.

S-au creat nişte aşa-zise “reguli nescrise” pentru party outfits, în funcţie de local, care ne fac uneori să renunţăm inconştient la nişte combinaţii de haine la care ne-am gandit dinainte.  Ţin minte că săptămanile trecute o colegă m-a întrebat: “În ce local m-aş putea duce dacă vreau să imi iau o fustă / rochiţă ?“.

Ei bine, teoretic, avem voie să purtăm orice, oriunde, mai ales o fustă / rochie, ce redă atat de frumos feminitate noastră. Pe băieti îi voi scoate de data asta din această discuţie deoarece aici “problema” nu este atat de semnificativă, iar la ei batalia se dă de cele mai multe ori între un tricou şi o cămaşă sau sacou. Însă în ceea ce ne priveşte pe noi, fetele, deja am auzit de prea multe ori: “Nu îmi iau tocuri pentru că acolo nu merge nimeni cu tocuri” sau “Nu îmi iau fustă pentru că nu e ok“; sau dimpotrivă, în anumite localuri s-a creat un dresscode care include fustele / rochiile ca un must-have, iar tocurile de 15’ sunt la ele acasa.

Secretul constă în combinarea hainelor, astfel încat dacă vrem să ne luăm tocuri într-un local în care “nu merge nimeni cu tocuri”, să echilibrăm ţinuta la ceva mai lejer, pentru ca noi să ne simţim încrezătoare în ceea ce purtăm şi ne defineşte. Iar fustele şi rochiţele se pot purta oriunde şi oricand, pentru că sunt atemporale, iar dacă sunt accesorizate cum trebuie nu vom da greş. Putem purta o fustiţă cu nişte low boots şi top-ul preferat la un party in Boiler, MIDI sau Janis spre exemplu sau o fustiţă împreună cu o pereche de stilettos şi o cămăşuţă în localurile mai elegante şi fancy, iar aşa ne vom putea combina hăinuţele în funcţie de locaţie, dar nerenunţand la ceea ce vrem să purtăm în mod iniţial.

Mereu am mers pe ideea că, în momentul în care ies seara undeva în oraş, trebuie să fiu în primul rand confortabilă şi sexy. Nu vreau ca pe la ora 2, în toiul petrecerii, să stau pe canapea cu dureri de picioare de la tocuri sau să încep să mă simt inconfortabil din cauza unui top pe care nu vroiam să-l iau iniţial, dar se potrivea cel mai bine cu party-ul respectiv.

Aşadar, libertatea la alegere şi imaginaţie nu are restricţii, iar dresscode-urile trebuie respectate doar într-o anumită măsură şi după “politica localului”. Că e vară, că e iarnă, o fustiţă îşi poate face oricand loc în party outfit-ul nostru, la fel şi tocurile sau cizmuliţele, pentru că fiecare ne cunoaştem personalitatea şi ceea ce ne reprezintă.

So, stay calm and party hard!

Articol scris de Carla J.

Noi va propunem o lista de evenimente din acest weekend iar voi puteti veni cu idei de party outfits:

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!