Blockhead vs DJ Cam @ Boiler Club

Home $ Party $ Blockhead vs DJ Cam @ Boiler Club

by | Mar 18, 2013 | Party

Blockhead (live) vs DJ Cam (live)

Warmup / after: DJ Sauce

Pentru cei cărora le place hip-hop, dubstep, house şi breaks le spunem că DJ CAM, acest “DJ Shadow al Franţei” şi BLOCKHEAD (Ninja Tune Recordings) şi-au unit forţele într-un audio-visual mash-up incredibil!

BLOCKHEAD tocmai şi-a lansat cel de-al cincilea album la label-ul Ninja Tunes, după ultimul său val de laude înregistrat pentru albumul “The Music Scene”. Artistul continuă să pună “sufletul” în muzica lui, indiferent de ritm.

Faimos pentru stilul său de a combina uptempo eletronica şi beat-uri de hip-hop psihedelic, Blockhead este cunoscut şi pentru o serie de producţii pentru Atmosphere, Aesop Rock, Mac Lethal şi MURS.

Cu “Interludes After Midnight”, Blockhead se arată mâdru lumii întregi alături de cel de-al doilea cincilea LP al său. Acesta este un album plin de synth-uri care bipăie, percuţie funcky şi un sunet care te vrăjeşte şi te îndeamnă să-l asculţi până la final. Acesta este clasicul Blockhead şi acum se află într-un turneu mondial pentru a-şi promova show-ul său live.

DJ-ul şi producătorul DJ CAM este unul dintre cei mai influenţi artişti ai erei “french touch” care i-a avut pe Daft Punk, Air, Cassius în perioada de maximă glorie. Cu un stil unic de a mixa sample-uri de jazz împreună cu old school hip-hop, electronică şi turntablism, DJ Cam alături de Portishead, DJ Krush, Shadow, Massive Attack este fără niciun dubiu pe lista fondatorilor stilul de muzică trip-hop.

CAM a produs remixuri care au avut parte de un important succes comercial pe întreg globul, prin reproduceri ale unor opere aparţinându-le lui Michael Jackson, Air, Nas, Cypress Hill, Macy Gray, Malia, Miles Davis, Jean-Michel Jarre, dar şi producţii muzicale pentru case de modă arhicunoscute: Louis Vuitton, Agnès B, Junko Shimada, Carhartt, Paul Smith, Gap etc.

Single-ul lui din 2002 – “Summer in Paris” – alături de Anggun a fost un hit mondial, înregistrând peste 1 milion de cópii vândute, devenind un sunet emblematic pentru Paris şi stilul de viaţă parizian. După succesul albumului “Seven”, la K7 Recordings, DJ CAM plănuieşte un nou succes cu ultima sa compilaţie: “Seven Remixed”.

DJ CAM şi BLOCKHEAD promit un show electric şi plin de energie, şi cu siguranţă se vor ridica la nivelul aşteptărilor!

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!