Dezbatere societală: “Cluj 2015” capitala Responsabilității Sociale

Home $ Articole $ Recomandări $ Dezbatere societală: “Cluj 2015” capitala Responsabilității Sociale

by | Mar 25, 2013 | Recomandări

Societal vă invită la o nouă dezbatere de marți, pe 26 martie, de la 18.00, cu tema ”Cluj 2015 – capitala Responsabilității Sociale”.

În urma unei competiții strânse cu alte orașe, Clujul a primit titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2015 (Youth@Cluj-Napoca2015). Ce a adus valoare adăugată candidaturii este eticheta ”SHARE Responsibly”, oferită proiectelor ONG. Pornind de la experiența proiectului Societal, echipa REPER21 își propune prin această etichetă să încurajeze ONG-urile să integreze Responsabilitatea Socială în proiectele propuse sub umbrela YAC 2015 (Youth@Cluj-Napoca2015).

Și nu este un demers utopic! Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din întreaga țară aplică aceste principii în evenimentele și proiectele pe care le organizează. Clujul găzduiește deja trei ”pioneri” ai Responsabilității Sociale care lucrează din octombrie 2012 cu echipa REPER21: Societatea pentru Consum Responsabil (SRC), Support for Youth Development (S4YD) și Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVC).

Ce înseamnă un ”proiect responsabil”? De ce să aplic principiile responsabilității sociale în activitățile organizației mele? Ce instrumente pot folosi? Cum mă poate sprijini echipa REPER21 și YAC 2015?

ÎNSCRIERE:
Vă solicităm un scurt e-mail de înscriere la adresa: cristiana.bobâ[email protected] pentru o bună organizare. Mulțumim!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!