Compilatia Delahoya 2013

Home $ Muzica $ Compilatia Delahoya 2013

by | Mar 26, 2013 | Muzica, Știri Cluj

Compilatia Delahoya 2013 vine ca un prequel al schimbarilor majore ce vor fi inregistrate anul acesta la celebrul festival, incluzand aici noi artisti si noi directii muzicale ce vor celebra reintoarcerea mult asteptata a festivalului Delahoya in natura.

Si cum era de asteptat, compilatia oficiala a celui mai vechi festival din Romania va fi pregatita de nimeni altcineva decat de echipa Skills Records, cel mai vechi label de muzica electronica de pe meleagurile noastre, care ne incanta simturile cu beat-uri electronice inca din 1997!

Ca in fiecare an, organizatorii festivalului si echipa Skills Records ofera sansa tinerilor artisti sa faca parte din acest proiect, selectand cele mai bune piese pentru a fi incluse pe compilatia oficiala a festivalului, ce va aparea in luna iunie pe CD si pe toate magazinele online de specialitate, fiind in mod cert una din cele mai importante compilatii de muzica electronica din tara.

Asa ca, vrei sa participi? Pentru asta, trebuie doar sa trimiti piesele tale in format mp3_192kbps, la adresa [email protected] urmand ca acestea sa fie selectate la inceputul lunii mai (termen predare: 10 mai), practic cu o luna inainte de startul Delahoya 2013!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!