Pregătește-ți trupa! Plecați în primul vostru turneu național!

Home $ Articole $ Recomandări $ Pregătește-ți trupa! Plecați în primul vostru turneu național!

by | Mar 26, 2013 | Recomandări

Ați susținut concerte mari doar vecinilor de bloc, care, în loc să vă aplaude, v-au bătut în țeavă și s-au încruntat când v-ați întâlnit pe scări?

Trebuie să fiți tot timpul cu ochii pe ceas ca să eliberați garajul de fiecare dată, cu o jumătate de oră înainte să vină părinții de la job, pentru că nu vor să-și lase mașina afară până terminați voi repetițiile?

Vi s-a spus că muzica voastră e o pierdere de vreme și că mai bine puneți mâna pe carte să ajungeți ingineri, avocați sau medici?

Ei bine, știm că te-ai săturat ca tu și colegii tăi de trupă să așteptați la nesfârșit ca cineva să vă remarce. Fiecare repetiție pe care o faceți are ca scop perfecționarea și atingerea maturității voastre profesionale, așa că vrem să investim în visul vostru de a fi staruri ca el să devină realitate!

Ambient începe construcția carierei voastre în muzică și vă organizează primul vostru turneu național alături de o trupă consacrată: Voltaj!

Pentru o înscriere validă, trebuie să trimiți la [email protected] cea mai bună piesă a voastră în format .mp3, o poză cu trupa și numele ei, poze cu membri și numele lor, o descriere a trupei și a membrilor. Apoi nu vă mai rămâne decât să vă anunțați fanii să vă susțină prin voturile lor! De restul ne ocupăm noi!
Perioada preselecției va avea loc între 18 și 27 martie, iar cea de votare între 28 martie și 02 aprilie În 3 aprilie desemnăm câștigătorii împreună cu Voltaj și pe 6 aprilie aveți primul concert!

Votarea va avea două părți.
1. Votul publicului, acordat în perioada 28 martie – 02 aprilie, și care va fi exprimat prin apăsarea butonului “like” poziționat sub fiecare piesă, va stabili primele 5 piese/trupe care rămân în competiție și merg mai departe către partea a doua a votării. Folosind principiul 1 like = 1 vot, cele mai multe like-uri înseamnă cele mai multe voturi. Fiecare piesă rămasă în concurs, va primi între 1 și 5 puncte, după cum urmează:
Locul 1 – 5 puncte
Locul 2 – 4 puncte
Locul 3 – 3 puncte
Locul 4 – 2 puncte
Locul 5 – 1 punct
2. Votul acordat de Voltaj, în 3 aprilie, va consta în acordarea aceluiași număr de puncte, între 1 și 5, celor 5 piese/trupe rămase în preselecție după terminarea votului publicului. Punctele se vor acorda în funcție de aspectele artistice luate în calcul de membrii trupei Voltaj.

Departajarea câștigătorului se va face prin calcularea mediei aritmetice a celor două voturi, iar piesa/trupa cu cel mai mare punctaj va rămâne în competiție. În cazul în care vom avea parte de egalitate, decizia finală o va lua juriul Ambient format din Iulian Cîrjă – PR Manager Ambient, Andreea Cristoforidis – Marketing Manager Ambient și Mihai Oprean – Tour Manager și producător muzical @ Bigtime Production.

Concertele Voltaj, din cadrul Caravanei Ambient 20 de ani, vor avea loc în: Sibiu (6 aprilie), Cluj (13 aprilie), Tg Mureș (20 aprilie), Baia Mare (27 aprilie), Bistrița (11 mai), Alba (18 mai), Rm. Vâlcea, 25 mai) si Brașov (31 mai).

Gata cu vorba! Acum pregătește-ți trupa! Plecați în primul vostru turneu național! Mai mult, ca bonus, la finalul turneului veți primi din partea Bigtime production întreg suportul logistic, și puțin mai mult, pentru înregistrarea unui EP într-un studio de înregistrări profesionist!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!