Vino la BEST Training Week şi vei fi instruit de profesionişti!

by | Mar 26, 2013 | Știri Cluj

În perioada 2-7 aprilie BEST Cluj-Napoca organizează evenimentul numit BEST Training Week (BTW). Studenţii de la Universitatea Tehnică vor avea posibilitatea de a participa la traininguri gratuite. Acestea vor avea loc în clădirile universităţii.

BEST Training Week îţi oferă oportunitatea de a-ţi dezvolta atât abilităţile sociale cât şi cele tehnice prin intermediul a 19 sesiuni de training axate pe soft skills, respectiv pe domeniile tehnice. Tinerii au la dispoziție o listă variată de activități prin intermediul cărora se pot dezvolta din punct de vedere personal: Antreprenoriat, Public Speaking, Project Management, Time Management, Leadership, Tehnici de prezentare, Team Work, Personal Branding sau Fotografie. Dintre trainingurile tehnice disponibile amintim: Arhitectura UI in JavaScript, Explorează.Învață.Testează., sau Illustrator.

Pentru a participa la sesiunile de training din cadrul evenimentului BEST Training Week, te poţi înscrie pe adresa btw.bestcj.ro până în data de 31 martie. Numărul de locuri este limitat, prin urmare cei care se înscriu printre primii vor putea participa la eveniment.

 

Tags: best

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This