Stoker

Home $ Cinema $ Stoker

by | Mar 27, 2013 | Cinema

Îmi era dor de un thriller tensionat, bolnăvicios, regizat cum trebuie astfel încât să mă țină atent până la sfârșit. Din păcate nu prea am avut parte de așa ceva în ultimele luni pentru că Hollywood-ul a fost ocupat cu altceva, cuu efecte speciale, cu sequel-uri și filme de animație. Din fericire, la sfârșitul acestei luni în cinematografe intră Stoker, un thriller ce se anunță captivant nu doar prin distribuție sau regie ci prin modul în care este construită tensiune și prin modul de evoluție a personajelor principale. Distribuția se remarcă prin prezența lui Matthew Goode (Leap Year, The Watchmen, The Lookout), Nicole Kidman (despre a cărei cariere nu trebuie să vă mai zic nimic) și Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) iar regia semnată de Chan-wook Park, confirmă că avem în față un thriller cu mize, bolnăvicios, de origine coreeană.

Acțiunea din Stoker începe după ce tatăl Indiei (Mia Wasikowska) și soțul lui Evelyn (Kidman) mor într-un accident de mașină. La scut timp după acest eveniment tragic în viața celor două femei apare Charles, fratele celui mort, un bărbat misterios, ciudat, de a cărui existență nu prea știa nimeni. Apropierea dintre cei trei este dificilă, mai ales că India bănuiește că Charles are câteva intenții ascunse. Tensiunea și lucrurile ciudate încep să se întâmple după ce între cei doi are loc o apropiere nefirească. Una care scoate la suprafață adevărata față a lui Charles dar și o față nebănuită a unei adolescente tulburate de mai multe evenimente neplăcute.

Stoker e un film captivant, un thriller despre oameni ciudați, despre oameni care încearcă să descopere ce se află în mintea celor din jurul lor. Pentru asta se apucă să facă și ei lucruri ciudate, astfel că rezultatul nu poate fi decât unul mulțumitor pentru fanii acestui gen de film. Stoker intră în cinematografe weekendul acesta și poate fi o soluție bună atât pentru cei care iubesc thrillerul american dar și pentru fanii cinematografie asiatice plină de chestii bolnvicioase care se joacă frumos cu tensiunea, imagini, culori și personaje. Merită văzut!

Marian Iuga, FilmSinopsis

Stoker: Site / Facebook / Trailer:

Programul cinematografelor din Cluj il gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!