Club Midi – singurul club din România în Top 100 Clubs of the World by DJ Mag

Home $ Știri Cluj $ Club Midi – singurul club din România în Top 100 Clubs of the World by DJ Mag

by | Mar 28, 2013 | Știri Cluj

Prestigioasa revistă britanică DJ Mag a publicat astăzi topul celor mai bune cluburi din lume. Club Midi este singurul club din România prezent în acest top.

În 2009 clubul Midi a debutat pe poziția 57 urmând ca apoi să urce pe 28, în următorul an pe 25 iar anul trecut pe 26. În 2013 ocupă poziţia 51, fiind mai bine clasat față de cluburi precum Sankeys (Ibiza), Rex (Paris), Fuse (Bruxelles), Robert Johnson (Offenbach) sau Watergarte (Berlin).
Club Midi a fost inaugurat în noiembrie 2007 ca şi prima locaţie din Transilvania adresată în exclusivitate muzicii electronice. În scurt timp s-a impus ca un club de referinţă atât pe plan naţional cât şi pe harta traseelor internaţionale a celor mai buni dj şi artişti ai momentului.

Cluj-Napoca este prezentat în revista DJ Mag ca şi o capitală a muzicii electronice ce trebuie descoperită iar Club Midi, cel mai bine cotat club din ţară şi din Europa de Est, ca şi o comoară naţională.
http://www.djmag.com/content/club-midi

Line-up-ul anului 2012 a inclus nume mari, de la Ricardo Villalobos la Marco Carola sau [a:rpia:r], de la dOP la Nastia sau Troy Pierce şi până la Masomenos sau tINI.

Fiecare petrecere a însemnat o experienţă unică, atât pentru artiştii invitaţi cât şi pentru cei care au invadat ringul de dans.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!