Dieta de weekend

Home $ Articole $ Dieta de weekend

by | Mar 28, 2013 | Articole

Dieta de weekend se refera la un regim special, bazat pe activitati culturale, evenimente mondene si relaxare. Aceasta dieta este recomandata fie in cazul unei plictiseli sau plafonari acumulate de-a lungul saptamanii, fie pentru menținerea unei atitudini pozitive, pentru activarea creativitatii, pentru pastrarea legaturilor de prietenie sau pentru eliberarea mintii si a corpului prin socializare. O dieta de weekend consta practic intr-un set de preferinte personale, dispozitii si predispozitii. Este benefica oricui si merita tinuta macar o data pe luna.

Expertii in domeniu au descoperit de-a lungul timpului o serie intreaga de variante ale dietei de weekend. Astazi o sa va propunem dieta noastra de weekend compusa din:

O idee cool
Proiectul Book Cover Tee, initiat de blog Placerile lui Noe in colaborare cu brand-ul 109, exploreaza capacitatea uneia dintre cele mai basic piese vestimentare (tricoul) de a se transforma in acel intermediar ce dezvaluie experienta intima a lecturii fara a-i spulbera misterul. Prieteni ai autoarei blogului Placerile lui Noe, Noemi Revnic, sunt invitati sa creeze coperta cartii lor preferate ca mai apoi aceasta coperta sa fie imprimata pe o serie limitata de tricouri al caror tipar a fost gandit si realizat de Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan, numele din spatele brand-ului 109. Proiectul Book Cover Tee a fost conceput in urma cu un an de zile, aflandu-se in prezent la cel de-al doilea capitol de colaborari. Printre cei invitati sa isi creeze coperta cartii preferate se numara: Andreea Esca, cu Fifty Shades of Grey, Andrei Theodor Iovu si Lil Bulgac, de la Harper’s BAZAAR cu Pornografia a lui Witold Gombrowicz, Marian Palie –Omul recent a lui Horia Roman Patapievici, Andreea Macri & Anda Brindusa de la revista The One, cu O mie si una de nopti, Noemi Revnic in colaborare cu Marius Concita a cu Milan Kundera, The Unbearable Lightness of Being. O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre”.

Un look stylish
Avand ca inspiratie coperta creata de Andrei Theodor Iovu si Lil Bulgac pentru proiectul Book Cover Tee, aceasta propunere de tinuta este adecvata unui eveniment relaxa(n)t, intr-o seara in care indraznesti sa incerci combinatia dintre eleganta, lejeritate si neconventional.

Un eveniment funky
Concertul formatiei FUNKorporation de vineri seara, in cadrul evenimentului Whisky and Jazz poate fi ocazia perfecta pentru a pune in practica un look stylish (fie cel propus de noi, fie unul adaptat propriei tale personalitati).

Dieta de weekend poate fi completata cu: o vizita nocturna la Muzeul de Arta, o plimbare prin cafenele, un film bun, 2 litri de lichide pe zi si cu o doza sanatoasa de atitudine pozitiva.

Dieta de weekend dauneaza grav plictiselii.

Oana Stan @ ZIPCODEFASHION

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!