Healt & Beauty Show @ Iulius Mall

by | Mar 29, 2013 | Articole

Health and Beauty Show – Editia de Primavara, 12-14 aprilie 2013

Conceptului de frumusete i s-au atribuit de-a lungul timpului mii de definitii insa in cele din urma, frumusetea poarta intotdeauna o amprenta personala, o viziune unica. Una dintre premisele existentei acesteia este cu siguranta sanatatea.

Health and Beauty Show este menit sa aduca in fata clujencelor pret de 3 zile, o lume plina de farmec, sarm si frumusete, in ton cu starea de bine si energia transmisa de primavara aceasta.

Cu acest prilej, clujencele iubitoare de frumos – si implicit de sanatate – se vor bucura de ofertele celor mai prestigioase saloane de frumusete, centre spa, centre fitness, clinici de infrumusetare sau centre de nutritie din intreaga tara.

Acestea vor pregati pachete promotionale atractive si vouchere de discount special create pentru vizitatoarele targului.

Vizitatoarele se vor bucura totodata si de consilere din partea specialistilor prezenti la eveniment, astfel incat sa faca mereu alegeri corecte si sanatoase in materie de nutritie, miscare, cosmetica sau ingrijire corporala.
Cele mai noi produse de pe piata, cele mai moderne tehnici precum si ultimele aparitii in materie de aparatura fitness, wellness sau cosmetica vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment.

Health and Beauty Show va dedica de asemenea un segment important produselor bio si tratamentelor naturiste, aceastea avand un efect complementar abordarilor si produselor conventionale.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This