HR Summit @ Grand Hotel Italia

Home $ Articole $ HR Summit @ Grand Hotel Italia

by | Mar 29, 2013 | Articole

HR Summit – 11-12 aprilie 2013
Cea mai mare conferință de resurse umane din zona Transilvaniei.

Companiile care dețin în structura lor departamente HR se bucură de venituri de până la 3,5 ori mai mari și obțin un profit de 2,1 ori mai mare față de cele care nu au specialiști în resurse umane, conform unui studiu realizat de The Boston Consulting Group (BCG) şi World Federation of People Management Associations. Din păcate, rolul HR-ului nu este întotdeauna înțeles sau apreciat așa cum ar trebui. Pentru unele companii, contribuția departamentelor de HR este foarte importantă, chiar esențială. Însă în cazul multor altora nici măcar conducerea nu este convinsă care este defapt rolul acestora.
În această situație, nu rămâne decât ca specialiștii în resurse umane să își demonstreze atât calitățile cât și rolul lor major în dezvoltarea oricărui business. Pentru metode inovative, tactici ingenioase, îmbunătățirea tehnicilor, pentru a afla trendurile și previziunile din domeniul resurselor umane, HR Summit vine în ajutor cu o conferință complexă care include workshop-uri, debate-uri, expoziție de portofolii și oferte și 24 de speakeri pregătiți să își împărtășească experiența prin teme concrete.

Ce beneficii vor obține participanții la HR Summit?

Noutăți
În urma studiilor efectuate, specialiștii ne-au anunțat că Social Media este principalul canal de recrutare a noilor angajați în 2013. Însă, pe lângă o prezență cât mai bună, specialiștii în resurse umane trebuie să aibă, în aceste rețele, o imagine și o reputație impecabilă care să denote credibilitate și seriozitate, care să vorbească de la sine și, mai ales, să atragă forțele de muncă. În acest sens, Mădălina Uceanu ne va vorbi despre Social Media și Imaginea de angajator. Pe de altă parte, cunoaștem puterea online-ului și în ceea ce privește recrutarea, iar specialistul HR trebuie întotdeauna să se mențină informat și să țină pasul cu noile direcții ale proceselor de selecție online. Acest subiect va fi acoperit de Gabriela Ekaterina Dan, care va vorbi despre Campanii și Strategii de Recrutare Online.

Câteva nume și temele abordate
În cadrul acestei ediții HR Summit vor participa 24 de speakeri din întreaga țară. Vor fi abordate teme concrete, cum ar fi: Strategic HR Planning, Managementul Generației Y, Managementul Talentelor, Dezvoltarea personalului: soluții practice cu buget redus, Evidence-based Coaching, HR&user Experience Design și multe altele, programul complet fiind disponibil pe site-ul evenimentului. Mihaela Forgaciu, Strategic HR Advisor, Mihaela Perianu,Managing Partner AIMS Executive Search& Consulting, Monica Vijeu – HR Director JT International sunt doar câțiva dintre speakerii participanți.

Networking
La HR Summitcei care participă vor avea ocazia să cunoască și să comunice direct cu specialiști în resurse umane din întreaga țară și, astfel, să își extindă rețeaua de contacte. Networking-ul este o sursă deschisă de noutăți și oportunități și o foarte bună ocazie pentru consolidarea brandului personal. Mai mult, participanții vor putea asimila noi cunoștințe și practici de HR prin simplu transfer și contratransfer informațional.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!