Cum a fost la Jaxx Rock Battle

Home $ Știri Cluj $ Cum a fost la Jaxx Rock Battle

by | Apr 1, 2013 | Știri Cluj

Sub motto-ul „For those about to rock we challenge you”, Jaxx Garajul Rock a dat startul competiției muzicale de trupe rock locale, Jaxx Rock Battle.

Competiția s-a desfășurat în perioada 27 Februarie- 21 Martie și a avut drept scop interacțiunea directă dintre trupele rock aflate la început de drum și publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competiție au avut șansa de a performa și impresiona publicul cu prestațiile lor live de pe scena Garajului Rock.

Toți iubitorii concertelor rock, s-au bucurat pe parcursul celor patru săptămâni de competiție  ascultându-i live în 27 Februarie pe cei de la Breakout, Rattlejack și Nota, în 6 Martie au urmat cei de la STAS, The Supersuns, Funkorporation și S.I.T.A, iar pe 13 Martie au cântat Anomaly și Vespera.

Pe parcursul întregului concurs, publicul a avut rolul major de “jurați”, ei fiind cei ce au decis câștigătorii fiecărei etape. În faza competitițională punctajul fiecărei trupe a fost un mix între punctajul offline, obținut în seara concertului prin voturile spectatorilor și punctajul online, obținut prin acordarea unui like la melodiile întregistrate din timpul concertelor live postate pe pagina de Facebook a Garajului Rock. Astfel pe parcursul celor trei săptămâni de concurs s-au calificat în marea finală din 21 Martie trupa Nota cu un punctaj total de 173.4 puncte, trupa Sound In The Attic cu un punctaj total de 331.2 puncte și trupa Vespera cu un punctaj total de 290 puncte.

Câștigătoarea Rock Battle-ului organizat de Jaxx Garajul cu Rock a fost Sound In The Attic (S.I.T.A.) cu un punctaj final de 228 de puncte, urmată de Nota cu 204 puncte și Vespera cu 192 puncte. Marele premiu al competiției Jaxx Rock Battle a constat în: o lună de repetiții la sala B.Sharp, o lună de cursuri la Rock Academy Cluj, întregistrarea unei melodii la Sysound Records & Studios, un photo shooting profesionist la It`s Private Studios și un concert la Garajul cu Rock.

Galerie foto de la finală găsiţi aici.

Aflat la început de drum, Jaxx Garajul Rock promite și alte proiecte muzicale prin care să promoveze trupele mai noi din peisajul clujean oferindu-le șansa să își afirme talentul live, sub acoperișul garajului unde stilul rock este ca la el acasă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!