Târgul de Cariere în IT @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Târgul de Cariere în IT @ Iulius Mall

by | Apr 1, 2013 | Articole

Târgul de Cariere în IT

Cea mai mare rețea de târguri de cariere din țară revine la Cluj!

Vei descoperi cele mai bune oferte de angajare în numeroase domenii. Participând te poți înscrie și la concursul care îți poate aduce o TABLETĂ. INTRARE LIBERĂ!

Un număr record de companii participă la a doua ediție a Târgului de Cariere în IT, care va avea loc la Cluj-Napoca, în 10-11 aprilie, la Iulius Mall. BG Soft este partenerul ediției din această primăvară.

Participanții, tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg.

Printre companiile care vor fi prezente la târg se numără Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, SDL, Steelcase, Yardi, Asus și Intend, precum și altele, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului, ejobs.ro/targuldecariere.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga o tabletă de ultimă generație, dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.
În premieră, la Târgul de Cariere în IT, participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK. El va vorbi despre cum să ajungi de la o idee de business la un produs, pe cine trebuie să cunoști, unde trebuie să mergi, ce înseamnă buget de marketing $0 și 10,000 de useri în câteva luni. Înscrierea la seminar se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!