A început BEST Training Week!

Home $ Știri Cluj $ A început BEST Training Week!

by | Apr 4, 2013 | Știri Cluj

În data de 2 aprilie sa dat startul evenimentului BEST Training Week. În decursul acestei săptămâni, peste 300 de studenți de la Universitatea Tehnică vor participa la cele 19 sesiuni de traininguri tehnice (software testing, HTML/CSS, Abode Illustrator, fotografie), respectiv soft skills (public speaking, antreprenoriat, project management, teamwork, time management, tehnici de prezentare, personal branding, leadership). Studenții vor fi îndrumați de 20 de formatori profesioniști de la companii precum ISDC, LiveRail, Altom, Atu Consult.

Evenimentul a debutat cu ”Echipează-te pentru o prezentare de impact” susținut de Roxana Bibarț. În cadrul acestuia, 15 studenți de la Universitatea Tehnică au învățat despre public speaking.

Miercuri au avut loc trainingurile de project management, public speaking, antreprenoriat si software testing. Aproximativ 80 de studenți au participat și au fost îndrumați de Mircea Vădan, Kacso Szilard și specialiști din AIESEC și Altom.

În următoarele zile mai sunt așteptați 200 de studenți sa ia parte la cele 14 sesiuni de traininguri rămase. Formatori de la companii cu renume precum LiveRail, DeKlausen sau ATU Consulting îi vor învăța pe studenți și îi vor ajuta în dezvoltarea lor personală.

BEST Training Week oferă studenţilor posibilitatea de aşi dezvolta abilităţile sociale şi cele tehnice prin cele 19 sesiuni de traininguri gratuite axate pe soft skills, respectiv pe domeniile tehnice. Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati siteul www.btw.bestcj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!