TEDxEroilor @ Cinema Mărăști

Home $ Articole $ Recomandări $ TEDxEroilor @ Cinema Mărăști

by | Apr 4, 2013 | Recomandări

TEDxEroilor – Step Outside – editia #4

“Sometimes, you have to step outside of the person you’ve been and remember the person you were meant to be. The person you want to be. The person you are.”

Nu am început deloc întâmplător cu un citat al unuia dintre pionierii genului Science Fiction – H.G. Wells. Ideea de a lăsa în urmă trecutul şi de a privi spre locul în care vrem să ajungem este, de altfel, unul dintre mesajele cu care venim în întâmpinarea participanţilor şi invitaţilor noştri la cea de-a patra ediţie TEDxEroilor.

Pe 20 aprilie, în spaţiul proaspăt renovat şi foarte încăpător de la Cinema Mărăşti, vă vom provoca să ieşiţi din sfera de confort şi să reinterpretaţi spaţiul din lume în care vă aflaţi, pornind de la tema evenimentului: “Step Outside”.

Mai mult decât atât, nu vom fi singuri în organizare, ci îi vom avea alături pe partenerii noştri de la WWF România (cea mai mare organizaţie pentru conservarea speciilor şi protecţia mediului natural din lume). Împreună cu aceştia, vom aduce pe scenă speakeri care sperăm să vă inspire şi să schimbe modul în care priviţi acum ceea ce vă înconjoară. Aşa cum v-am obişnuit până acum, participarea la evenimentele TEDxEroilor va fi gratuită, iar participanţii vor fi selectaţi strict pe baza motivaţiei care va reieşi din formularul de înscriere. Fiţi cu ochii pe pagina noastră de Facebook şi urmăriţi-ne în presa locală: suntem gata să vă surprindem!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!