Deco Show @ Polus Center

Home $ Articole $ Deco Show @ Polus Center

by | Apr 5, 2013 | Articole

Deco Show – cea de-a 4-a editie a Targului de Mobila, Decoratiuni si Accesorii – 19-21 aprilie 2013

Expozanti: Mobilier pentru locuinta, decoratiuni interioare / exterioare, mobilier pentru gradina, mobilier pentru spatii publice, case din lemn, publicatii de specialitate etc.

Libero Events te invita in perioada 19-21 aprilie la cea de-a 4-a editie a Targului de Mobila, Decoratiuni si Accesorii DECOSHOW, pentru a vedea cum te-ai putea simti in casa ta.

Evenimentul va impresiona printr-un amalgam al designului creativ, al ergonomiei si al functionalitatii.

Firmele cu traditie si renume in acest domeniu vor expune o gama larga si variata de obiecte de amenjari si decoratiuni interioare, care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi ale clientilor sai.

În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia: canapele, colţare, mobilier de grădină, electrocasnice incorporabile în mobilierul de bucătarie, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera şi pe bază de arcuri de lemn, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice şi soluţii de mobilier la comandă.

Pentu cei care cauta creativitate si unicitate in amenajarea propriului spatiu, ii vin in ajutor cei de la “Casa Simex” si “Mobila ta”, care reusesc sa imprime si personalitate in mobila lor de calitate.

Un ambient care sa vorbeasca de la sine, pentru tine este si misiunea celor de la “Primera Interiors”. Impreuna cu Genoveva Hossu, cu mult suflet si foarte multa imaginatie, acestia duc designul interior la nivel de “rezonanta” cu ceea ce sunteti si cum vreti sa traiti.

Timp de trei zile, la Polus Center veţi putea afla care sunt noile tendinţe în designul interior de la profesionişti în domeniu, producatori, retaileri si ateliere de design si amenajari. Veţi putea achiziţiona mobilier şi decoraţiuni interioare la preţuri speciale si veti beneficia si de consultanta.

Mai multe detalii in curand pe site-ul evenimentuluiwww.decoshow.ro iar noutatile le aflati prima oara pepagina de facebook a evenimentului.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!