Lights Out! – Wayfaring Live Session

Home $ Muzica $ Lights Out! – Wayfaring Live Session

by | Apr 8, 2013 | Muzica

Lights Out! a lansat un videoclip ce include 3 piese noi interpretate într-o sesiune live într-o sufragerie.

Una dintre cele mai apreciate tinere formaţii indie de pe scena muzicală românească, trupa clujeană Lights Out! a bifat în această dimineaţă lansarea online a clipului „Wayfaring Live Session”. Un videoclip complet live, de aproape 15 minute, acesta include 3 piese noi (după ordinea din clip, „Noosi”, „Downcast” şi „Pleasures”) ce constituie un punct de tranziţie între momentul EP-ului de debut „Patience”, lansat în aprilie 2012, şi următorul disc al trupei, încă neprogramat.

Vorbind despre videoclip şi despre experienţa înregistrării live a acestuia, Teodora Retegan (voce, clape), mărturiseşte: „[Wayfaring] e un moment în care, fără să vrei, aştepţi ceva, dar nu ştii exact ce. Totuşi, eşti sigur că acel lucru te va schimba complet.” Andrei Sîncrăian (chitară, chitară bas) adaugă: „Wayfaring este o călătorie fără destinaţie. Este o călătorie introspectivă prin Universul pe care l-am construit ca trupă. Un Univers în care timpul e lipsit de sens, un Univers guvernat de combustia explozivă rezultată din alipirea creativităţilor noastre.” Oana Pop (tobe) îi completează: „Ce încercăm prin Wayfaring e firesc şi frumos şi lipsit de scop. Aşa că nu rămâne decât să vedem ce se-ntâmplă. Vreme de trezit, de ieşit, plecat puţin şi-ntors.”

„Wayfaring Live Session” a fost filmat şi montat de către artistul vizual Sebastian Florea, student la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca. Înregistrarea audio, mixajul şi masterizarea produsului audio final au fost realizate de către Sysound Records & Studios, cu ajutorul inginerului de sunet şi al muzicianului Mihai Pop, cel care înregistrează fiecare concert al Filarmonicii Transilvania încă din 2005. Luminile au fost asigurate de Attila Almási, tehnician de lumini în cadrul Fabricii de Pensule.

Wayfaring Live Session:

Cu Lights Out! am stat la povesti in toamna. Interviul de atunci il gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!