Sport pentru artă

Home $ Sport $ Sport pentru artă

by | Apr 8, 2013 | Sport

SPORT pentru ARTĂ, aşa cum reiese din titlu, este un eveniment prin care Clubul Rotaract Cluj-Napoca își propune să aducă oamenii mai aproape de artă prin intermediul sportului.
Totodată acest proiect are ca scop susținerea financiară a artistei Maria Zvaric, care va reprezenta Clujul în cadrul proiectului național RotarArt 4×4 ce urmează să aibă loc la Iași, Timişoara, Cluj și București, pe parcursul anului 2013.
Sport pentru Artă îşi propune să ofere participanților un antrenament funcțional alături de antrenorii Carmen Oltean și Vasile Demeter (ales antrenorul anului 2012 de către World Class Romania) timp de 60 de minute.

După „ora de sport” sunteți invitați să luați parte la vernisajul artistei Maria Zvaric, iar prietenii noștri de la Caricaturi la cornet vor oferi o caricatură gratuită fiecărui participant.
Participarea la acest eveniment vă asigură un voucher gratuit pentru o zi la World Class Health Academy  Cluj. Pentru a putea participa la acest eveniment trebuie să vă înscrieți aici.

Atenție! Numărul de locuri este limitat (100 de persoane). Prețul biletului este de 15 lei iar acesta poate fi procurat numai după înscriere.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!