”U” Cluj – CSM București @ Cluj Arena

by | Apr 9, 2013 | Sport

Rugby pe Cluj Arena: ”U” ClujCSM București

”U” Cluj întâlnește duminică 14.04.2013, de la ora 14:00, pe Cluj Arena formația CSM București în etapa a IV-a a Super Ligii CEC Bank. Partida va putea fi vizionată și online pe rugbytv.ro.

CSM București vine după o victorie obținută pe teren propriu în fața lui Dinamo București (18-10), ocupând în prezent poziția a patra a clasamentului cu 4 puncte din 2 meciuri, în timp ce echipa noastră a fost învinsă etapa trecută în deplasarea de la Constanța (36-15).

”U” Cluj va disputa în continuare toate partidele de pe teren propriu din SuperLiga CEC Bank, pe stadionul Cluj Arena, cu incepere de la ora 14.00, în urma protocolului de colaborare semnat cu societatea Cluj Arena și Consiliul Județean Cluj.

În privința gazonului, Radu Rațiu directorul Cluj Arena a dat asigurări că acesta se va prezenta în condiții optime atât pentru meciurile echipei de rugby cât și pentru cele ale echipei de fotbal ale Universității întrucât este tratat de către specialiștii care se ocupă de înteținerea terenului de pe arena sportivă.
Etapa următoare echipa noastră va juca în deplasare în capitală împotriva lui Dinamo, duminică 21.04.2013.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This