Clujul, reprezentat de Liceul “Alexandru Borza” la Cupa Coca Cola

Home $ Articole $ Recomandări $ Clujul, reprezentat de Liceul “Alexandru Borza” la Cupa Coca Cola

by | Apr 10, 2013 | Recomandări

In urma cu trei saptamani va spuneam despre etapa locala la Cupa Coca Cola la fotbal. Atunci va faceam cunostinta cu echipele Liceului Economic “Iulian Pop”, echipe care s-au descurcat foarte bine la aceasta competitie, cea de baieti ajungand in finala iar cea de fete castigand.

Finala etapei locale la Cupa Coca Cola a fost castigata de echipa Liceului Tehnologic “Alexandru Borza”, antrenata de prof. Caldare Constantin.

Pana sa plece la etapa regionala, am decis sa aflam putin din povestea lor, despre liceul care-l reprezinta si cum si cine este domnul antrenor.

Cupa Coca-Cola încurajează tinerii să adopte un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber.
În ediţia 2012, pasiunea pentru fotbal a reunit la start mai mult de o treime din numărul total de elevi din România. În capitală, 70% dintre liceenii bucureșteni au luptat să ajungă campioni, cu 80 de licee înscrise din 120, iar galeriile de suporteri au umplut sălile de energie la fiecare dintre cele 4000 de goluri înscrise în competiţie.

Am stat de vorba cu domnul profesor Caldare Constantin, antrenorul echipei de fotbal a Liceului “Alexandru Borza”. Am aflat multe despre echipa si liceu, despre faptul ca majoritatea jucatorilor sunt legitimati la Clubul Ardealul sau la Universitatea Cluj si ca joaca foarte bine, fac spectacol si sunt tehnici.
Am discutat pe ideea unei competitii de o zi sau doua, despre faptul ca ar fi nevoie de mai multe astfel de concursuri, unele si pentru amatori, dar si despre cat de pregatiti sunt ei pentru urmatoarea etapa. Am aflat si ca liceul “Alexandru Borza” a mai participat la Cupa Coca Cola si au mari sperante pentru anul acesta, astfel de activitati insemnand mult nu doar pentru numele unui liceu dar si pentru echipa, jucatori si antrenor.
Am adus in discutie si problema numarului putin de ore de sport pe saptamana in scoli si licee.

Mai multe, in materialul video:

Faza regionala se va desfasura in perioada 19 aprilie – 12 mai in centre precum Oradea, Târgu-Mureş, Iaşi şi Piteşti. Marea finala va avea loc in perioada 24-26 mai la Bucureşti.

Sustinem miscarea fizica si sportul de performanta si le dorim mult succes reprezentantilor Clujului la Cupa Coca Cola!

Puteti ramane la curent cu noutatile cupei pe site-ul oficial sau pe facebook.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!