GHID: Cum sa te imbraci cand iesi in oras!

Home $ Articole $ GHID: Cum sa te imbraci cand iesi in oras!

by | Apr 12, 2013 | Articole

De cele mai multe ori si eu ajung in fata dulapului uitandu-ma lung la el fara sa stiu cu ce ma voi imbraca in seara asta! Imi zic de multe ori ca nu am ce purta, iar hainele mele abia incap in dulap! Am sa va zic secretul meu in alegerea tinutei perfecte!

Pasul 1: Piesa de baza
Alege o piesa de baza in jurul careia sa iti construiesti intregul look. De exemplu, o pereche de pantaloni sau poate colanti cu diferite imprimeuri (dungi, animal print, flowers, camo, etc) sau un tricou/ camasa/blazer. De ce nu, noua vesta din denim ce ti-ai achizitionat-o cu atata ardoare. Totul depinde de piesa cheie ce la randul ei, te va face remarcata.

Pasul 2: Completeaza tinuta
O data alesa piesa centrala a look-ului, desigur ca celelalte vor trebui sa echilibreze tinuta. Nu opta pentru piese din aceeasi tema, din culori prea contrastante sau cu aceleasi elemente ce se regasesc in piesa de baza. Obisnuieste-te sa mentii un echilibru intre ele, iar asa nu ai sa dai gres niciodata.

Pasul 3: Accesoriile
Daca ai un look cuminte, indrazneste sa porti un colier masiv sau mai multe bratari care sa te faca remarcata. Nu uita de accesoriul care iti va fi cel mai bun prieten intreaga seara, iar aici ma refer la geanta/plic. As zice gentuta chiar, doar nu vrei sa mergi la party cu ditamai geanta si sa stai incomod intreaga seara. Un plic asezat la sub brat, sau o geanta cocheta purtata peste umar sunt alegerile ideale!

Pasul 4: Incaltamintea
Stiu ca tocmai ti-ai cumparat o pereche de sandale fabuloase, cu toc de 15, dar crede-ma, nu ai vrea ca sa ai dureri de picioare, sau mai rau, sa fi calcata peste degete. Plus de asta, nu stiu cat de bine ai putea sa te dezlantui, asa ca lasa-le pe maine, cand vei iesi la cafea sau poate la un mic dejun si opteaza pentru o pereche de pantofi lejeri. Recomand cu incredere vestitele ‘biker boots’ care niciodata nu dau gres intr-o tinuta!

Pasul 5: Machiajul
Daca esti o priceputa in ale machiajului, bravo tie! Inseamna ca stii foarte bine ce ai de facut, iar daca nu, aplicarea unui fond de ten, putin blush si un smokey eyes este mai mult decat perfect. Nu uita de rujul hidratant, buzele tale vor avea nevoie de-a lungul noptii.

Pasul 6: Distreaza-te!
Acum ca ai parcurs toti pasii, probabil te uiti in oglinda si zambesti! Inseamna ca ai reusit, asa ca ia-ti cea mai buna prietena, intalniti-va si cu celelalte fete, nu-l uita pe iubitul tau si petrece-ti pana in zori!

M-am gandit la cateva tinute, ca inspiratie pentru voi.

HIT THE STRIPES
Dungi, deoarece sunt peste tot sezonul acesta. Iar cele mai accesibile dintre piese sunt, desigur, pantalonii cu dungi, respectiv colantii. Opteaza pentru o pereche ca piesa de rezistenta a look-ului, adauga mai apoi un tricou, maieu, blazer, bluza, recomand sa nu aiba vreun print, deoarece iti doresti ca atentia sa ramana asupra pantalonilor.

NONCOLORS
De ce nonculori? Pentru ca pur si simplu e cea mai comoda alternativa, cea care nu da gres niciodata! Sau pentru ca nu iti doresti sa te iei la intrecere cu culorile semaforului. Iar pentru o altfel de tinuta, poti alege zeci de combinatii, eu as alege colanti, carora le-as combina diverse bluze/tricouri cu motive de dantela, bretele, decoltate, cu guler pe gat, chiar si un crop top. Pentru cele curajoase, o vesta de piele cu motive metalice: tinte, tepi este touch-ul perfect!

NEON COLORS
Vrei sa iesi in evidenta in seara asta? Alege-ti piesa centrata intr-o culoare tipatoare, fie ca este vorba despre tricou/pantaloni/blazer. Cu siguranta ver fi remarcata si nu doar pentru miscarile de dans. Ai ales pana acum o tinuta in nonculori si simti ca ceva lipseste? Ia gentuta neon despre care vorbeam, iar daca nu ai una, ce zici de caciulita aceea pe care ai gasit-o saptamana trecuta la reduceri? Da, perfect!!

Cateva idei de iesit in acest weekend:

Si nu uitati sa treceti pe la Transilvania Jewerly Show si pe la Health & Beauty Show.

Distractie faina tuturor!

Madalina Simona Merca – Fashion Blogger @ The Indie Chase

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!