Salonul Auto Polus

by | Apr 16, 2013 | Articole

În această primăvară, în perioada 10 – 12 mai 2013, Publisys şi Polus Center Cluj au deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Salonul Auto Polus 2013. Evenimentul va avea loc în incinta celui mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania.

salon auto polus

Tematica evenimentului cuprinde autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, vehicule hibride şi electrice, motociclete şi biciclete. Pentru a completa cerintele pieţei actuale Salonul Auto Polus va fi o întregire a expoziţiei AutoNet Mobility Show, târg specializat în domeniul pieselor auto, cel mai mare târg de profil din Transilvania. În cadrul Salonului Auto Polus regăsim de aseamenea sisteme audio şi de navigaţie, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii auto, tuning auto şi moto, presă de specialitate şi nu în ultimul rând societăţi de leasing şi de asigurări auto.

Vizitatorii, atât public larg cât şi specialişti ai acestui domeniu, vor avea la dispozitie 3 zile în care să se pună la curent cu noutăţile şi să analizeze ofertele special concepute la Salonul Auto Polus 2013.

Organizatorii îşi propun ca pe întreaga perioada de desfăşurare a salonului auto, să pună în legatură directă companiile expozante cu publicul vizitator, atât public larg cât şi specialiştii în domeniu, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza mai multe contracte şi de a mări volumul vânzarilor directe.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This