Kormac @ Boiler Club

by | Apr 21, 2013 | Party

Kormac [IR]

Warmup: RFDJ / After: Dubase

KORMAC revine la BOILER CLUB cu un NOU AUDIO VISUAL SHOW!
Galerie foto de data trecuta gasiti aici.

KORMAC s-a distins de la început printr-un stil muzical propriu completat de proiecţii video electrizante, sincronizate perfect cu mixurile audio. Kormak îşi impresionează publicul de fiecare dată, show-urile sale fiind adevărate explozii de energie.

Şi-a început cariera la vârsta de 17 ani producându-şi propriile track-uri hip-hop/drum&bass, cu timpul experimentând în permanenţă mix-uri şi sunete dintre cele mai variate. Pe măsură ce şi-a conturat stilul, acesta a început să primească tot mai multe oferte din partea cluburilor din Irlanda şi UK.

Kormac s-a lansat ca artist solo la nivel internaţional încă din 2007, cu “The Scratch Marchin’”, “Good Lord” şi EP-ul “Showtime”. Kormac este cunoscut drept un maestru al audio vizualului îmbinând mix-uri de hip hop, alternative şi swing cu scratch-uri şi proiecţii video folosind turntable-urile. Recent şi-a lansat şi albumul său de debut “Word Play”, avându-i printre colaboratori pe DJ Yoda, Koaste, DJ Cheeba şi Messiah J & The Expert.

Complexitatea muzicii lui este perfect completată de impresionantele demonstraţii audio-video, Kormac fiind supranumit un GENIU în materie de audio-vizual.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This