Un pionier britanic al fotografiei va da lecții la Photo Romania Festival

Home $ Știri Cluj $ Un pionier britanic al fotografiei va da lecții la Photo Romania Festival

by | Apr 22, 2013 | Știri Cluj

Pionier în fotografie și aclamat la nivel internațional, artistul britanic Drew Gardner va fi prezent pentru prima dată în țara noastră, la Cluj-Napoca, unde va susține două workshop-uri în premieră, în cadrul Photo Romania Festival.

Pasionații de fotografie, fotografii amatori sau profesioniști vor avea ocazia de a învăța din experiența britanicului și de a afla secretele din spatele lucrărilor sale în cadrul a două workshopuri, care se vor desfășura pe perioada a două zile. Ambele vor avea și părți practice.

Primul workshop se adresează fotografilor cu oarece expriență și va avea loc vineri, 24 mai, unde participanții vor învăța cum să creeze concepte editoriale și comerciale creative.

Al doilea workshop va avea loc în ziua următoare și se adresează atât fotografilor amatori, cât și celor profesioniști. Drew va dezvălui secretele sale, cum să realizezi propriul proiect și ce tehnici de iluminare să folosești.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe site-ul evenimentului, la adresa www.photoromaniafestival.ro/academia sau la următoarele link-uri: http://bit.ly/DrewWorkshop1 și http://bit.ly/DrewWorkshop2. Cei care se înscriu până la data de 28 aprilie beneficiază de o REDUCERE de 20%.

Fotograful britanic este recunoscut pentru creativitatea sa în lucrările publicitare și editoriale și nu numai. Drew este și un bun trainer în fotografie, fiind invitat să susțină workshopuri în fiecare colț al lumii.

Un filmuleț dedicat de către Drew Gardner celor care vor participa la Photo Romania Festival:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!