Iron Man 3

Home $ Cinema $ Iron Man 3

by | Apr 24, 2013 | Cinema

Iron Man 3 e cel mai așteptat film din prima jumătate a anului. E primul film care are sanșe să întreacă superproducția de anul trecut, The Avengers, e un posibil final pentru o franciză care a readus în prim plan lumea minunată a super-eroilor. Intepretat de carismaticul Robert Downey Jr., Iron Man va avea de înfruntat de data aceasta un inamic extrem de puternic, The Mandarin (Ben Kingsley), dar în același timp va trebui să se lupte cu propriile sale invenții. Povestea cu mici influențe orientale începe după ce casa lui este distrusă în urma unui atac de către acest nou inamic. Aproape distrus, Tony Strak trebuie să-și revină pentru a se putea răzbuna, pentru a lupta împotriva celor care i-au amenințat singurul lucru important din viața sa, Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Ca o noutate, Iron Man 3 vine cu personaje noi care vor îmbrăca celebrul costum. Alături de Tony Strak și Pepper Pots, un nou personaj numit Patriot (Don Cheadle) va deveni unul din aliații lui Tony împotriva noului val de inamici.

Despre efectele vizuale nu pot să spun decât că o să fie spectaculoase. Cu cei 200 de milioane de dolari, cei de la Marvel reușind să realizeze cam tot ce și-au propus. Pe lângă noutățile de fir epic, Iron Man 3 are și un nou regizor, Shane Black luându-i locul lui Jon Favreau, regizorul primelor 2 filme. Cu toate acestea Favreau nu și-a parasit ”copilul”, acesta având un mic rol în film.

Foarte multe cuvinte despre ceea ce se întâmplă în Iron Man 3 nu s-au spus pentru a nu strica surprizele promise de producători. Sigur este faptul că noul film din serie va fi în format 3D în Europa și America, iar japonezii se vor bucura de o experiență și mai deosebită, filmul rulând în format 4D în unele cinematografe. Până să ajungă și la noi așa, trebuie să ne mulțumim cu ochelarii neprietenoși și uneori cețoși din cinematografele noastre.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Iron Man 3: Site / Facebook / Trailer:

Iron Man 3 va fi lansat in Romania incepand cu 26 aprilie. Programul cinematografelor din Cluj il gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!