Startup Live Cluj-Napoca

by | Apr 24, 2013 | Articole

Startup Live Cluj-Napoca: eveniment național dedicat tinerilor antreprenori din domeniul tehnologiei.

Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 mai și reunește dezvoltatori de aplicații, designeri, oameni de afaceri, investitori, și pasionați de inovație.

Pe parcursul unui weekend, ideile de startup sunt implementate: vineri se prezintă ideile în jurul cărora se vor forma echipe; sâmbătă și duminică ideile se pun în practică cu ajutorul mentorilor; duminică seară se prezintă proiectele în fața unui juriu. Pe parcursul evenimentului, pentru că Evernote este unul dintre parteneri, participanții vor primi informații despre Evernote Devcup 2013, și vor putea chiar să înceapă dezvoltarea unor produse ce vor putea fi ulterior înscrise în această competiție globală.

Premiile acordate în cadrul Startup Live Cluj-Napoca acoperă tot ciclul dezvoltării unui startup: conturi Evernote Premium pentru o productivitate crescută; ajutor oferit de Barandi Solutions în realizarea unui MVP; sesiuni de mentorat oferite de Mozilla WebFWD; spațiu de lucru oferit de Cluj Hub; bilete la diferite conferințe naționale (TEDxCluj, Business Days, Leadership Summit, și la evenimentele organizate de Cluj Hub) și la conferința internațională Pioneers Festival 2013 (Viena, Austria). De asemenea, echipele participante își vor putea expune proiectele în fața potențialilor clienți, în cadrul unui stand la Business Days Cluj-Napoca (1 – 2 octombrie 2013).

Până vineri 26 aprilie se pot face înregistrările early-bird, la adresa http://bit.ly/StartupLive

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This