Arnej si Freestylers la FUSION Festival 2013!

Home $ Știri Cluj $ Arnej si Freestylers la FUSION Festival 2013!

by | Apr 26, 2013 | Știri Cluj

Cea de-a patra editie a FUSION Festival aduce nume sonore ale muzicii electronice internationale. Daca anul trecut atmosfera a fost electrizata de Cosmic Gate, anul acesta Arnej si  Freestylers vor fuziona cu publicul din Romania intr-un show incediar.

Cu titlul de “Cel mai bun producator al anului 2008”, titlu acordat de insusi Armin van Buuren, Arnej s-a remarcat initial ca producator pentru cei mai mari dj-ei ai momentului. Drumul de la producator la Dj a fost unul scurt, ascesiunea fiind rapida. Pentru prima data in Romania, producatorul canadian va mixa pe scena  FUSION Festival pe 13 Iulie 2013 la Barajul de la Gura Riului, Sibiu.

Daca Arnej si-a facut debutul ca dj in urma cu doar cativa ani, nu acelasi lucru se poate spune si despre Freestylers. Cu o cariera muzicala de peste 15 ani, baietii de la Frestylers sunt deja veterani ai festivalurilor internationale consacrate. Discografia celor de la Freestylers contine 4 albume, 5 compilatii si 18 single-uri, primul album lansat, “We Rock Hard” intrand in top 30 Billboard Heatseeker chart in SUA. Show-ul celor de la Freestylers va avea loc in prima zi a evenimentului, vineri 12 Iulie.

Line-up FUSION Festival din 2013 este completat de Suie Paparude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Low Freq, Dj Phantom si multi altii.

Biletele pentru FUSION Festival pot fi achizitionate din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din intreaga tara si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Pachetele “Travel to FUSION” se pot achizitiona doar de pe site-ul official  www.fusionfestival.ro.
La a 4 a editie FUSION Fetival, timisorenii au acces liber, pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul www.fusionfesival.ro dar si pe Facebook, pe pagina oficiala FUSION Festival.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!