BeautyworX @ Polus Center

Home $ Articole $ BeautyworX @ Polus Center

by | Apr 26, 2013 | Articole

BeautyworX – 17-19 mai 2013

Eveniment adresat imaginii personale, dedicat în exclusivitate femeilor care ştiu cât de important este aspectul fizic, îngrijirea personală şi sănătatea.

BEAUTYWORX îşi propune să reunească, în aceeaşi locaţie, cererea cu oferta calificată în domeniul serviciilor de frumuseţe şi îngrijire personală.

Expozitia, cu vanzare, pune la dispoziţia vizitatorilor o paletă extinsă de modalităţi prin care idealul frumuseţii poate fi atins de fiecare dintre noi. În cadrul evenimentului vor fi prezenţi, pe langă cele mai importante saloane de hair styling, cosmetică şi nail design din Cluj Napoca, distribuitori de produse cosmetice şi îngrijire profesională de ultimă generaţie precum si centre de remodelare, chirurgie estetica si saloane de infrumusetare.

Show-rile realizate de profesioniştii prezenţi la eveniment, prezentarile de moda, demonstratiile de make-up si styling reprezintă un important punct de atracţie al evenimentului, transformându-l într-un adevărat omagiu adus frumuseţii. De asemenea, in cadrul evenimentului, vor fi realizate, in premiera la Cluj Napoca, cele mai lungi extensii din Romania (peste 50 de metri).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!