13 cursuri în 13 universități din Europa!

Home $ Știri Cluj $ 13 cursuri în 13 universități din Europa!

by | May 8, 2013 | Știri Cluj

BEST trimite studenţii clujeni din Universitatea Tehnică în 13 oraşe europene la 13 cursuri. Până în data de 12 mai, tinerii pot aplica la cel mult 3 din cursurile organizate în oraşe precum : Paris, Bruxelles, Sofia, Atena, Barcelona sau Roma. Aceştia trebuie să trimită o scrisoare de motivaţie online organizatorilor din oraşul ales.

În cadrul cursurilor de toamnă, pe lângă partea educativă, studenţii clujeni vor avea ocazia să intre în contact cu alţi tineri din întreaga Europă, să-şi facă noi prieteni şi să experimenteze cultura, tradiţiile şi gastronomia locului.

Cursurile vor avea loc în perioada august-noiembrie a anului curent şi nu se percepe nicio taxă de participare, exceptând “BEST Leisure events”, din Braşov, respectiv Ankara care nu sunt cursuri, ci doar activităţi sociale, legate în general de sporturi extreme şi hiking . Cazarea, masa şi activităţile din timpul liber sunt acoperite de organizatori, tot ce trebuie să facă studenţii este să îşi achiziţioneze biletul de drum. Cursurile se vor ține în limba engleză.

Astfel de activităţi sunt organizate de către grupurile locale BEST din întreaga Europa în fiecare sezon- iarna, primăvara, vara şi toamna-din cadrul unui an.

Studenţii pot găsi mai multe informaţii despre cum să îşi redacteze scrisoarea de motivare pe site-ul http://courses.bestcj.ro/. De asemenea, site-ul http://travelclub.bestcj.ro/ le stă la dispoziţie studenţilor cu indicaţii despre modalităţile prin care pot ajunge în oraşul ales.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!