Party

Mungo’s Hi-Fi / Sucleeu / AstronautKru

Mungo’s Hi-Fi / Burner Greene & Djubei / Sucleeu

Pret intrare: 20 / 25 lei

Pentru a treia oara in Romania, insa in premiera la Cluj, headliner-ii evenimentului au avut un an incendiar si par de neoprit. Mungo’s HI FI sunt prezente nelipsite din cadrul festivalurilor si evenimentelor de profil de pe scena Reggae: Uprising Festival Slovenia, Walk n Skan Glasgow, Jungle Beach Secret Party, Doune the Rabbit Hole Festival, Scotland, Reggae City Festival Birmingham. Dub n Grub Glasgow, si altele. Tot ei au gazduit legendara “Mungo’s Courtyard Arena” la festivalul Outlook din Croatia. La ora actuala Mungo’s HI FI detine una din pozitiile de top din cadrul culturii, fiind unii dintre cei care pastreaza vie traditia Soundsystem-urilor. Show-urile live ale acestora au adus alaturi de ei pe scena nume mari precum Ranking Joe, Sugar Minott, Sister Nancy, Kenny Knots, Soom-T, Warrior Queen, iar release-urile lor au surclasat multe din piesele de top din reggae, in cadrul show-urilor preferand propriile productii lansate sub label-ul “Scotch Bonnet”.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “https://www.clujlife.com/ ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.