Koffin Kats @ Gambrinus Pub

Home $ Articole $ Koffin Kats @ Gambrinus Pub

by | May 13, 2013 | Articole

Koffin Kats (psychobilly, gothabilly, punk’n’roll – USA)
Los Pogos (punk-rock, RO)
Grave For Sale (surf rock, rok’n’roll)

Pret intrare: 10 / 15 lei

În 25 mai, Koffin Kats se reîntorc în Cluj Napoca!

Pentru cei ce nu știu, aceștia sunt un trio dintr-un oraș gri din SUA, Detroit, acest detaliu fiind mai degrabă o forță motorie pentru existența trupei. Koffin Kats îmbină energic clasicul rockabilly și horror punk cu atitudinea sălbatică Misfits, demonstrând atât Americii, cât și Europei că genul rezultat – un psychobilly ce nu se vrea bătut în cuiele unei etichete – e mai viu decât niciodată.

În 2003, ei nu erau decât niște motocicliști punk. În 2004, odată cu lansarea primului album, nu i-a oprit nimic să asalteze coasta vestică. Aveau tot ce le trebuia: sunet, clasă, dragoste pentru fani și o doză esențială de punk’n’roll. Aceasta a fost și rețeta conform căreia au mai lansat 5 albume. Mișcarea punk & psychobilly a luat amploare și odată cu aceasta, și trupa. După ce și-au creat un renume și în Europa, au concertat cu Mad Sin, Nekromantix, & The Meteors, au continuat să adune povești de pe drumuri și nebunii de pe scenă, cristalizându-le în ultimul album, “Our Way & The Highway”. Ei nu se opresc aici, povestea continuă… în Gambrinus Pub!

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!