RoadKillSoda @ Gambrinus Pub

Home $ Articole $ RoadKillSoda @ Gambrinus Pub

by | May 13, 2013 | Articole

RoadkillSoda lanseaza cel de-al 2-lea album intitulat “Oven Sun” in Gambrinus Pub.

In deschidere: Mushroom Story / Fluturi pe Asfalt

Afterparty by SoCol.

Pret intrare: 10 lei

ROADKILLSODA este imaginea saptezecista a soimului American, a Dodge-ului prafuit, a narcoticelor de clasa A, tricourilor rupte, tatuajelor si “beards, booze, naked chicks and good vibes”. Influentele ce si-au pus amprenta pe stilul RKS provin din rock ‘n’ roll, blues, sludge, rock, stoner, grunge si psihedelic.
Bucurestenii readuc pe scena stilul oldschool cu tricouri homemade, inregistrari pe casete si blugi rupti, toate pe principiul DIY. “Live life to the fullest, because you never know what tomorrow might bring” este tema ce se regaseste in melodiile RoadkillSoda.
Instrumentalul este compus de catre Mihnea, Para bate “like there’s no tomorrow” iar liniile de voce ii apartin lui Sebi, care prin timbrul lui unic aduce aminte de viata R’n’R, transfomand concertele lor in adevarate party-uri.

Albumul “Oven Sun” reprezinta trairile insului, a individului trezit in pustietate, nevoit sa admire si sa accepte ambele stari, bune sau rele. De la miraje si oaze la arsura soarelui si desertul interminabil, albumul este o metafora a “trairii” din perspectiva RoadkillSoda. “Happy-end”, descris prin jale si deznadejde si situatii “nu tocmai roz” parcurse cu o “masca” de suras marsav, albumul rezuma cel mai bine expresia “F**k ’em with a smile”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!