ShortsUp Comedy Night @ Cinema Victoria

Home $ Cinema $ ShortsUp Comedy Night @ Cinema Victoria

by | May 13, 2013 | Cinema

ShortsUp Comedy Night – 3 ore de comedie in doze mici, sub 20 de minute.

Dupa ce au fost premiate la marile festivaluri ale lumii si au produs hohote de ras in cantitati impresionante, comediile scurte si bune ajung la Cluj.

Pret intrare: 15 lei

“Doi prieteni” e o mostră de joacă amuzantă și de măiestrie cinematografică realizată în 2010 de Owen Trevor, regizor eclectic, cu un puternic stil vizual, care a semnat inclusiv o serie de episoade ale emisiunii Top Gear. Filmat atât pe peliculă de 35 și de 16 mm, cât și în format digital, scurtmetrajul e surprinzător prin trecerile savuroase de la o manieră vizuală la alta.

“Poveste din West Bank” (regia Ari Sandel), comedia câștigătoare la Oscar în 2005, spune istoria plină de haz a unui cuplu ce încearcă să reziste unui război vechi. Un soldat israelian și o casieriță palestiniană se îndrăgostesc în ciuda tuturor opreliștilor.

Filmul “Cursa” e realizat de celebrul animator canadian Cordell Barker. Un tren lovește o vacă, iar pompierul e singurul capabil să improvizeze o salvare. Filmul a obținut, între altele, un premiu la Cannes Film Festival în 2009.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!