Training Managementul Proiectelor – Simulare de afaceri

Home $ Articole $ Training Managementul Proiectelor – Simulare de afaceri

by | May 13, 2013 | Articole

imularea de Managementul Proiectelor ofera posibilitatea de a experimenta si pune in practica cunostintele de management de proiecte in cadrul unei simulari on-line, acreditata de Harvard Business Publishing, pentru a dobandi experienta in acest domeniu. Participantii vor lucra in echipe pentru a lua decizii realiste atat calitative cat si cantitative in dezvoltarea critica a unui nou produs a unui fabricant de imprimante.
Programul de formare se desfasoara in 3 pasi:
1. Evaluare competentelor actuale
2. Simularea in Managementul Proiectelor
3. Plan individualizat de dezvoltare.

Obiective:
1. Ajuta in ilustrarea conceptului de management pe deplin meritat.
2. Ilustreaza importanta fiecarei etape si compromisurile asociate fiecarui nivel, tipul de comunicare si incadrarea in timp.
3. Explorati compromisurile dintre 3 pasi majori ai managementului de proiect: scop, resurse si planificare.

Beneficii:
1. Capacitatea de a integra si sintetiza cunostintele din varii domenii pentru a lua decizii reale bazate pe fapte si date concrete
2. Oferirea de feedback real si prompt legat de consecintele deciziile luate la nivel de echipa
3. Oportunitatea de a experimenta, nu doar a citi sau invata din experientele altora.
4. Cadrul ideal de a obtine abilitati practice prin oferirea unei dimensiuni temporale, de a experimenta rezultatele care se schimba cu fiecare informatie acumulata
5. Simulari business care au fost testate si aprobate de sute de institutii de invatamant si companii multinationale, dezvoltate de Harvard Business
6. Obtinerea unei Diplome de Absolvire, care sa ateste dezvoltarea si castigarea de abilitati practice si experienta in domeniile oferite de cursurile de afaceri Valiant.

Cui se adreseaza:
Acest curs se adreseaza persoanelor care detin cunostinte in managementul proiectelor, inteleg procesele care se desfasoara in cadrul unui proiect, cunosc notiunile teoretice in implementarea activitatilor si doresc sa invete si sa experimenteze executarea-i proiect.

Durata:
Un curs de Simulare Project Management va dura 5 ore. Cursul se tine pe weekend, durata fiind de o zi, de la ora 09:00 la ora 14:00 sau in timpul saptamanii, pe parcursul a doua zile, de la ora 18:00 la 20:30.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!