Star Trek: Into Darkness

Home $ Cinema $ Star Trek: Into Darkness

by | May 15, 2013 | Cinema

Căpitanul Picard, Data și alte câteva personaje de pe nava Enterprise au fost pe parcursul anilor 90 adevărate vedete. Pe atunci nu prea aveai la ce să te uiți, așă că un SF cu zeci de specii extraterestre mergea perfect în fiecare duminică. Puțini știu totuși că până să se ajungă la Picard și Data, Star Trek a avut alte personaje celebre. Kirk și Spock sunt personajele principale ale unei serii care a început la mijlocul anilor ’60 și au revenit pe marele ecran în 2009, când J. J Abrams, cunoscut pentru Cloverfield dar și pentru serialul Lost, a revigorat niște personaje într-un film nou din seria Star Trek. Diferențele față de vechile filme sunt uriașe, Abrams reușind să combine o poveste bine gândită cu câteva efecte vizuale spectaculoase pentru a obține succesul. Astfel, patru ani mai târziu, același regizor se întoarce cu Star Trek: Into Darkness pentru a ne arăta o nouă aventură a celor două personaje.

De data aceasta pericolul vine din interior, unul care distruge întreaga flotă lăsând lumea într-o situație de criză. Deși Enterprise n-a fost creat pentru răzbunare, de data această Kirk și Spock se văd nevoiți să facă lucrul acesta pentru a-l prinde pe cel care amenință să impună teroare în întreaga lume. Confruntările se anunță spectaculoase, filmul având un buget mult mai consistent ca și primul.

Star Trek: Into Darkness a avut premiera săptămâna trecută, dar este timp să-l vedeți și eu zic să o faceți pentru că merită. E un film mai bun ca și primul, cu o poveste mai bine gândită, cu personaje mai puternice și efecte speciale și mai bine realizate. Din distribuție fac parte Chris Pine, Zachary Quinto și Zoe Saldana, toți actori cunoscuți pentru câteva roluri bune – (Chris pentru Unstoppable, Zachary pentru rolul din serialul Heroes, iar Zoe pentru Columbiana).

Marian Iuga, FilmSinopsis

Stark Trek: Into Darkness: Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!