Beach Party Outfits

by | May 17, 2013 | Articole

Practic, e vară. Teoretic, mai avem puțin de așteptat. Însă asta nu înseamnă că nu putem să ne gandim deja la planurile de vacanță și la lista cu party-urile la care trebuie să fim neapărat prezente.

Vara cere o garderobă total diferită față de restul anului și totodată o abordare grijulie a acesteia. Fie că vom rămîne în oraș, vom fi la munte sau la mare, pielea aurie, părul îngrijit și corpul întreținut de-a lungul anului trebuie scoase în evidență prin detaliile potrivite.

Tocmai de aceea paleta de culori recomandată pentru acest sezon include toate nuanțele deschise, culorile pale, alb ca must-have, iar mai nou detaliile în culori puternice. Puțin tupeu nu strică niciodată, iar scopul nostru este să ieșim în evidență oriunde am fi; iar pentru că majoritatea ne plănuim vacanțele pe la malul mării, fie în țară sau în străinătate, niște sugestii și idei de “beach-party outfits” nu strică niciodată.

Anul acesta se poartă imprimeurile din plin, atat pe costumele de baie – accesorizate și cu pietre/aplicații – cat și pe restul pieselor vestimentare, iar pe plajă trebuie să ne asigurăm că purtăm combinațiile potrivite. Pantalonii scurți sau fustele vaporoase, sandalele, balerinii, topurile din materiale ușoare, parul în vant acoperit de o palarie și ochelarii de soare sunt elementele ce caracterizează acest sezon și nu ar trebui să lipsească din lista noastră pentru bagaje.

Beach party-urile sunt evenimentele cărora le acordăm cea mai mare atenție atunci cand suntem în vacanță – pe langă sesiunea de bronzat sau cocktail-urile la marginea piscinei – . Acestea parca mereu necesită timp de gandire mai îndelungat pentru că vrem să arătăm și mai bine decat în mod normal. Fie că party-urile sunt ziua, cand putem adăuga la costumul de baie o fustă vaporoasă sau niște pantaloni scurți, fie că sunt noaptea, cand rochiile sexy și tocurile înalte își fac simțită prezența, trebuie să arătăm mereu impecabil.

Așadar, alegeți cu încredere rochiile cu imprimeuri, culorile puternice și piesele all white ; combinați articolele preferate cu accesorii masive si shiny pentru rezultate inedite deoarece vara aceasta trebuie să fim mai îndrăznețe și sexy ca niciodată. 🙂

Articol scris de Carla J.

Tags:

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This