Heineken Open’er @ Gdynia, Polonia

Home $ Festivaluri $ Heineken Open’er @ Gdynia, Polonia

by | May 17, 2013 | Festivaluri

In nordul Poloniei, pe Aeroportul Kosakowo din Gdynia, intr-un oras infratit cu Seattle si Brooklyn, are loc cel mai mare festival de muzica din tara. Open’er Festival a fost premiat pentru Best Major Festival la European Festival Awards in anii 2009 si 2010. Datorita reputatiei cladita an de an,  acestaa devenit primul festival care a vandut bilete in avans inainte ca primul artist sa fie anuntat.

Organizatorii se lauda ca editia din 3-6.07.2013 va avea cel mai eclectic line-up. Al 11-lea an de festival aduna nume care te fac cu usurinta sa decizi ca biletul merita un pret de 112 euro – iar lista inca nu e completa!
Dintre artistii care s-au anuntat pana acum, mi-e greu sa fac un top, fie el si subiectiv. Dar ca sa va faceti o imagine, incerc sa ii grupez.
Pentru publicul mai alternativ: Blur, Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds, Arctic Monkeys, Tame Impala, Devendra Banhart, Kings of Leon, Modest Mouse, Skunk Anansie, Animal Collective, Junip, etc.
Pentru cei carora muzica electronica le inspira vibe-ul potrivit de dans: Alt-J, Crystal Castles, Crystal Fighters, Disclosure, Jonny Greenwood, Mount Kimbie, Catz ‘n Dogz, etc.
Incepe sa se formeze si line-up-ul pentru hip-hop si reggae:
Kendrick Lamar, Matisyahu, Nas, Vavamuffin, Kaliber 44, Kixnare, Ras Luta, etc.

Precum orice festival care se respecta, va incorpora si celalalte arte dupa cum urmeaza:
*Partea de teatru, unde recomand piesa “Courtney Love” regizata de Strzępka/Demirski de la Polish Theatre din Wrocław.
*Partea de fashion, unde prezentarile de moda se vor contopi cu instalatiile si muzica. Recomand designerii Filip Roth si SHE/S A RIOT.
Bineinteles, ONG-urile si echipa Eco Open’er vor avea diverse activitati pentru fiecare din voi.

Trebuie sa verificati pagina oficiala a evenimentului pentru mai multe informatii si noutati: http://opener.pl/en

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!