Festivalul Cultural Miraje

Home $ Festivaluri $ Festivalul Cultural Miraje

by | May 20, 2013 | Festivaluri

În zile de joi și vineri (23-24 mai 2013) are loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca cea de a șasea ediție a Festivalului Cultural Miraje, dedicat tinerilor cu dizabilități.

10 trupe de teatru, muzică și dans, formate din tineri cu dizabilități de la liceele de profil din țară urcă pe scena Mirajelor din Cluj alături de artiști consacrați pentru a demonstra că arta nu are limite și că orice obstacol poate fi depăsit cu ajutorul talentului, al muncii și al pasiunii.

Pe lângă tinerii artiști, pe scenă vor urca bine-cunoscuta trupă Vița de Vie, dar și copiii de la Școala de Muzică The Beat, cu un show special.

Pentru spectatori Mirajele sunt o un exercițiu de schimbare a perspectivei și un prilej de a înțelege că putem cu toții mai mult decât se crede. Pentru Cluj-Napoca festivalul este deja un eveniment de tradiție, o sărbătoare cu totul specială a artei și a culturii.

Evenimentului este deschis publicului larg, joi și vineri (23-24 mai), de la 18:00 la 21:00, iar intrarea este liberă. Informații complete pe www.miraje.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!