Pop Killers @ Boiler Club

by | May 20, 2013 | Party

Electric Castle prezinta: Pop Killers

Warmup & after: Alex Chronic

Cine sunt Pop Killers? Din păcate nu vă putem divulga identitațile lor, intrucât nici noi nu le știm. Despre ei vă putem spune ce fac și la ce sound vă puteți aștepta din partea lor. Identitatea le este protejată prin măști, care însă nu le pot ascunde talentul. Sunt o combinație perfectă între sunetul distorsionat de chitară și un sound nou electronic. Trio-ul reunește toate elementele unui show incendiar, costume cu led-uri, măști, efecte vizuale și un sunet agresiv pe măsura.

Mixează de la muzică clasică, la Rolling Stones și până la Daft Punk. Pop Killers vor reda acorduri din secolul al XVII-lea, tonuri agresive de rock și linii de bass de techno, ceea ce se numește astăzi electro-trash. Băieții transmit vibe-ul celor mai mari scene de electro cu Deadmau5, Cyberpunkers, Steve Aoki, Bloody Beetroots…

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This