Swimathon 2013

Home $ Articole $ Swimathon 2013

by | May 22, 2013 | Articole

Fundaţia Comunitară Cluj a dat startul înscrierilor la cea de-a cincea ediţie a evenimentului de strângere de fonduri prin înot, Swimathon Cluj, care va avea loc anul acesta în 13 iulie, la Complexul de Nataţie “Universitas”.

Organizaţiile, companiile şi grupurile de iniţiativă îşi pot înscrie proiectele pentru care vor să atragă resurse pe platforma www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro până duminică, 9 iunie 2013. Tot aici se pot înscrie înotători individuali sau în ştafetă pentru iniţiativele reprezentate la Swimathon Cluj, până duminică, 16 iunie. Ulterior, susţinătorii se pot angaja să ofere sume pentru fiecare lungime de bazin pe care înotătorii anticipează că o vor înota în cadrul evenimentului, respectiv sume fixe pentru întreaga evoluţie a înotătorilor preferaţi.

În patru ani de Swimathon , Fundaţia Comunitară Cluj a strâns 300.000 de lei, de la 1.500 de susținători, pentru 42 de proiecte din domenii variate – educație și burse, vârstnici, reabilitare de locuințe, protecția animalelor, sănătate și terapii speciale, sport etc.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!