Closing Party: Fumiya Tanaka @ Club Midi

Home $ Party $ Closing Party: Fumiya Tanaka @ Club Midi

by | May 24, 2013 | Party

Closing Party

Fumiya Tanaka / Mihigh

Pret intrare: 20 / 30 lei

Cercul se inchide, profetia se implineste.
Fumiya Tanaka ne-a oferit primul sunet, a dat startul unei noi ere si a prezis un an plin, prosper. Acum revine pentru a pune punct sezonului, pentru a oferi ultima legenda de povestit in seri de vara, pana-n toamna.
Stilul sau unic este axat pe techno-minimal iar prin tehnica sa reuseste sa scoata frumusetea, profunzimea si densitatea muzicii si transforma “minim” in “maxim”. Acesta este unul dintre motivele pentru care el inca este an topul artistilor de muzica electronica.
Ne-au vizitat saptamanal, de la tINI, Masomenos, Audiofly, Troy Pierce, Nastia si dOP pana la Ricardo Villalobos, Marco Carola si [a:rpia:r], de la Paco Osuna, Nina Kraviz si Simina Grigoriu pana la Steve Lawler, toti marcand petreceri simbol, adevarate mituri greu de crezut, dar adevarate.
Closing Party – ia parte la scrierea istoriei!

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/87L ” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!